Į pradžią > Mokslynykas > Šiokia tokia informacija į priekį

Šiokia tokia informacija į priekį

2010.11.02

Atsiradus kategorijai, kurią užvadinau Mokslynykas, ir nutaręs, kad čia dėsiu savo pranešimus konferencijose, seminaruose ir t.t. (paprasčiausiai tam, kad jie nedingtų, nes tokie nereikšmingi dalykai paprastai kompe kažkur nusimeta). Pastaruoju metu jų bus pakankamai daug, kadangi mėnesio pabaigoje turėsiu tokį nedidelį turą: Krokuva – Poznanė – Brestas, kur per 4 dienas reikės skaityti 3 skirtingus pranešimus. Paaiškėjo, jog grįžęs turėsiu sudalyvauti dar vienoje konferencijoje, kuri vyks iškart po šio didžiojo pasivažinėjimo. To pasekmės matosi jau dabar, kai pirmasis būsimas pranešimas, arba tiksliau jo juodraštis atsirado čia. Būsiu pakankami žiaurus tų atžvilgių, kurie karts nuo karto paskaitinėja ir pastaruoju metu čia kabinsiu pranešimus vieną po kito (natūralu, liko mažiau negu mėnuo, visi prašo atsiųsti tezes).  Taigi, mano mielieji ir mielosios, iškart įspėju, jie toli gražu ne visi bus įdomūs, o kai kurie bus netgi tiesiog nykūs, tačiau vardan mokslinio turizmo ir idiotiškų konferencijų temų, visgi užsiregistravau ir pabandysiu sudalyvauti. Krokuvos pranešimo metmenis jau turite, laukite dar keleto.

Šiaip pats asmeniškai pranešimų skaityti nemėgstu, tačiau vardan to, kas būna vadinama švedišku stalu, banketu ar pasisėdėjimu po konferencijos, verta surizikuoti.  Nuo dalyvavimo konferencijose atbaidė mano pernelyg ankstyvas noras kažką perskaityti. Nepaisant to, jog pranešimas buvo visai neblogas, o ir perskaičius nebuvo užduota per daug klausimų, tačiau bakalaurantui tai sukėlė itin didelį stresą, kuomet sakiau, jog tikrai daugiau niekados gyvenime… Ir, ko gero, tik praėjus kokiems 5 – 6 metams vėl pabandžiau paskaityti. Negaliu pasakyti, kad labai didelis malonumas, bet ir jokio diskomforto. Pratinsimės ir priprasime, kada pranešimo skaitymas taps švente. Taigi, artimiausiu metu pasirodys Poznanė, Brestas, MRU. Nebūtinai tokia tvarka.

Share
  1. skirtumas
    2010.11.03 8:12 | #1

    Kažkaip jaučiu kad šitas „mokslinykas“ padės man suprasti daugiau apie tai ką praleidau vidurinėje 🙂

  2. 2010.11.03 12:35 | #2

    @skirtumas
    Na, gal yra tikimybė sužinoti tai, ko vidurinėje apskritai nebuvo arba kas buvo paskoma 1 -- 2 sakiniais. Rašom tezes toliau 🙂

  3. skirtumas
    2010.11.03 15:02 | #3

    Va va… Man mokykloje istorija buvo labai neįdomus dalykas. Gal tik po 30 pradėjo kiek dominti daba 😉 Keistas dalykas…

Komentavimo galimybė šiame įraše yra išjungta.
Popo.lt tinklaraščiai. Hosting powered by   serverių hostingas - Hostex
Eiti prie įrankių juostos